december 13, 2015

Snabbfakta

ON Q AB startade 2000 av Sam Olsson, Per-Ola Hellberg och Richard Nicklasson. Richard slutade 2005 och idag drivs bolaget av Sam och Per-Ola. Jonas Andersson en erfaren fotograf och redigerar är anställd sedan 2014. Vi har också ett stort kontaktnät med duktiga frilansare som vi regelbundet arbetar tillsammans med.

Våra tjänster

ON Q åtar sig både små och stora uppdrag, alltifrån enmansuppdrag till fullskaliga projekt med idéarbete, produktion och teknik.

För TV-branschen direktsänder vi och spelar in program, sportevenemang, konserter m.m.

Vi utför redigering och efterbearbetning av både bild och ljud.

För företag, landsting och kommuner producerar vi informationsfilm, presentationer och utbildningsmaterial. Vi dokumenterar på video och levererar bilder till storbildsskärmar vid större event.

Broadcasting

En stor del av vår verksamhet består av TV-produktion. Det kan vara sportevenemang, konserter, debatter och andra typer av program. Vi står gärna för hela produktionen men det går också bra att anlita oss för exempelvis redigering eller annan del av ett projekt. Vi arbetar med produktioner för rikskanalerna SVT, TV4, TV3 m.fl. men också för lokala stationer.

Med vår mobila enhet (OB-buss) spelar vi in eller direktsänder från den plats där det händer (för en detaljerad beskrivning av vår teknik, se OB-buss).

Uthyrning

Vi är inte primärt ett uthyrningsföretag men givetvis går det bra att hyra teknik av oss.